Hoe richt je een kleurrijke tuin in? Volg deze tips van experts op!

Heb je enig idee waarom de schilderijen van Mondriaan zo populair zijn geworden? De redenen hiervoor zijn divers. Zo spreekt allereerst de unieke schilderstijl van Mondriaan aan. Ten tweede was hij eigenlijk de eerste die een dergelijke stijl in zijn schilderen wist te verwerken. Ten derde wist hij kleurrijke schilderijen te produceren; kleurtjes doen het bij de meeste mensen eigenlijk altijd wel goed. Als je naar een schilderij van Mondriaan kijkt, word je eigenlijk altijd blij.

Wil jij ook van meer blije momenten in het leven genieten? Wil je meer en meer afscheid van stress en problemen in jouw leven nemen? En wil je alle tijd in jouw leven op een fijne en aangename manier doorbrengen? Dan is het interessant om eens kritisch naar jouw huidige tuin te kijken. Voldoet jouw huidige tuin bijvoorbeeld aan jouw wensen? Of ben je op dit moment helemaal niet meer blij met jouw tuin? Als dat laatste het geval is, is het advies om zo snel mogelijk iets aan jouw tuin te gaan doen. Daarvoor heb je in ieder geval voldoende mogelijkheden.

Als je jouw tuin opnieuw in wilt richten, moet je enkele belangrijke keuzes maken. Ga je jouw tuin op een landelijke manier inrichten? Ga je jouw tuin op een moderne manier inrichten? Kies je voor een mix van deze twee stijlen? Of gaat jouw voorkeur gewoon uit naar een vrolijke tuin? Dat laatste kunnen we ons heel goed voorstellen; het leven kent immers al genoeg zijn duistere kanten. Maar, hoe creëer je nou een vrolijke tuin? Als je een vrolijke tuin wenst te hebben, is het advies om jouw pijlen te richten op een kleurrijke tuin.

Waarom? Nou, daarvoor komen we weer terug bij het voorbeeld van Mondriaan. De schilderijen van Mondriaan vallen bij veel mensen in de smaak vanwege de opvallende kleuren. Als je deze kleuren nou in jouw tuin weet te creëren, ben je in staat om van jouw eigen tuin te genieten. Je geniet hierbij niet alleen van de kleuren in jouw tuin, maar ook van bijvoorbeeld de gezelligheid in jouw tuin. Het is nu eenmaal een feit dat kleuren in een tuin de nodige gezelligheid met zich mee brengen. Dat is overigens niet alleen in een tuin het geval, maar ook in bijvoorbeeld jouw woning.

Het creëren van een kleurrijke tuin is hoe dan ook aan te raden. Hoe je deze tuin het beste kleurrijk in kunt richten, is van meerdere factoren afhankelijk. Vandaar ook dat wij dit artikel geschreven hebben. In dit artikel vind je de beste tips, waarmee je uiteindelijk jouw tuin op een kleurrijke manier in kunt richten. Door deze tips netjes op te volgen, creëer je een tuin die volledig naar jouw wens is. Inclusief de vele kleurtjes, net zoals op de schilderijen van Mondriaan.

In dit artikel verwijzen wij regelmatig naar specifieke meubelen en accessoires. Als we dat doen, kun je er van uit gaan dat je deze producten via onze webshop aan kunt schaffen. Wij bieden namelijk een ongekend divers aanbod van de beste meubelen en accessoires voor in huis aan. Wij adviseren je dan ook om op je gemakje ons aanbod raad te plegen. Je vindt dan in ieder geval de beste meubelen en accessoires voor in jouw kleurrijke tuin!

Wat is een kleurrijke tuin nou precies?

Kenmerkt een kleurrijke tuin zich alleen door het kleurgebruik? Nee, dat is in onze ogen niet het geval. Als we het over een kleurrijke tuin hebben, gaat het namelijk om véél meer dan alleen de kleurtjes in de tuin. Volgens ons gaat het om de gehele beleving, de gehele uitstraling en de gehele sfeer in de tuin.

Als we het over kleurtjes hebben, worden we eigenlijk al direct vrolijk. Wij zijn dan ook van mening dat de termen ‘kleurrijk’ en ‘vrolijk’ perfect met elkaar hand in hand gaan. Als we het over een kleurrijke tuin hebben, hebben we het dan ook over een vrolijke tuin. Vice versa is dit net zo het geval.

Maar, wat kenmerkt een kleurrijke tuin nou precies? Zoals we hierboven al aangegeven hebben, gaat het hierbij niet alleen om de kleuren. Nee, ook de volgende facetten zijn volgens ons kenmerkend voor een kleurrijke tuin.

Gezelligheid

Kleur brengt gezelligheid met zich mee. Wij zijn dan ook van mening dat elke kleurrijke tuin gezellig is. Je proeft in dergelijke tuinen de zin van het leven. Je geniet in dergelijke tuinen van de mooie kanten van het leven. En je kunt in dergelijke tuinen volledig tot rust komen. Puur omdat de tuinen gezellig zijn en omdat je van een lekkere ‘vibe’ in de tuin weet te genieten. Dit klinkt wellicht ietwat zweverig, maar dat is zeker niet het geval. Als je eenmaal een kleurrijke tuin hebt, weet je precies wat we hiermee bedoelen.

Sfeervol

Tevens zijn wij van mening dat elke kleurrijke tuin sfeervol is. Deze tuinen zijn niet alleen vanwege de kleuren sfeervol, maar ook vanwege bijvoorbeeld de accessoires en de meubelen. Alles in een kleurrijke tuin hangt met elkaar samen, net zoals dat bij een schilderij van Mondriaan het geval is. Zodra je een schilderij van Mondriaan in jouw gang ophangt, geniet je direct van een sfeervolle gang. Dat is ook precies het geval als je kiest voor het verwerken van kleuren in jouw tuin!

Rustgevend

Huh, kan een tuin zowel rustgevend als gezellig zijn? Ja, dat is bij een kleurrijke tuin volgens ons zéker het geval. Als je in een kleurrijke tuin naar bijvoorbeeld de bloemenzee kijkt, word je vanzelf rustig. Je komt in een ontspannen modus terecht, terwijl je daarvoor niet het hand hoeft te verlaten. Nee, om tot rust te komen hoef je niet langer op vakantie te gaan. Je kunt gewoon vanuit jouw eigen achtertuin genieten van de gewenste rust.

Zowel voor- als achter

Een kleurrijke tuin is prachtig. Een kleurrijke tuin is rustgevend. Een kleurrijke tuin is gezellig. En een kleurrijke tuin is sfeervol. Daar blijft het echter niet bij. Nee, volgens ons is het ook nog een feit dat een kleurrijke tuin veelzijdig is. Wat we hier precies mee bedoelen? Nou, je kunt in zowel de voor- als in de achtertuin bewust voor een kleurrijke aankleding kiezen. Als je daartoe besluit, weet je van beide tuinen in ieder geval een fraai geheel te creëren. Of beter gezegd: een kleurrijk geheel te creëren. Mocht je dat voor elkaar krijgen, is het echt op en top genieten. Je geniet immers in zowel de voor- als in de achtertuin van alle hierboven genoemde kenmerken!

Hoe richt je op de best mogelijke manier een kleurrijke tuin in?

Ben jij van plan om jouw tuin van een make-over te voorzien? Of ben je van plan om jouw huidige tuin helemaal overhoop te gooien? Als je de mogelijkheid hebt, is het advies om zeker iets aan jouw huidige tuin te doen. Dat is althans het geval als je niet meer tevreden met jouw tuin bent. Zolang je niet voor de volle 100% tevreden met jouw tuin bent, kun je niet optimaal genieten van jouw tuin. Dat is wél weer mogelijk als je de tuin volledig naar wens hebt in weten te richten.

Voordat het zover is, moet je wel enkele belangrijke keuzes maken. Zo moet je bijvoorbeeld een keuze met betrekking tot de stijl van de tuin maken. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een moderne stijl? Zou jij graag een soort van industriële stijl in jouw tuin willen creëren? Of gaat jouw voorkeur toch echt uit naar een landelijke stijl? Dit zijn slechts enkele van de vele stijlen waar je voor kunt kiezen.

Een andere stijl waar je voor kunt kiezen, is de vrolijke/kleurrijke stijl. Van zo’n stijl word je eigenlijk direct blij, waardoor je meer en meer tijd in jouw tuin door wilt gaan brengen. Maar, hoe krijg je dat nou voor elkaar? Hoe kun je op de best mogelijke manier een kleurrijke tuin creëren? Op die vraag geven wij je hieronder een uitgebreid antwoord. Aan de hand van dit antwoord kun je direct van start gaan met het inrichten van jouw kleurrijke (en vrolijke) tuin!

Tip 1: kies voor heel veel planten in de tuin

Waar denk jij direct aan als we het over een kleurrijke tuin hebben? De kans is heel groot dat je hierbij direct denkt aan planten, bloemen en struiken in de tuin. Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen; dat is namelijk ook hetgeen waar wij direct aan denken. Wij willen je daarom ook graag het volgende aanraden: kies altijd voor veel planten in de tuin. Juist met dank aan de kleurrijke planten, bloemen en struiken kun je de nodige kleurtjes in jouw tuin creëren.

Het leuke is dat je hierbij ook nog heel veel kanten op kunt. Wil je bijvoorbeeld de kleuren geel, wit, rood en paars in jouw tuin creëren? Dan kun je op zoek naar vier soorten bloemen, planten en/of struiken gaan die dergelijke kleuren met zich mee brengen. Als je dergelijke bloemen, planten en/of struiken gevonden hebt, is het zaak om een belangrijke keuze te maken. Ga je de vier kleuren volledig door elkaar heen planten in jouw tuin? Of kies je voor een bepaalde structuur in jouw tuin? Zet je bijvoorbeeld alle witte plantjes in één rij? Zet je daar weer alle paarse plantjes in een rij naast? En doe je dit ook voor de rode en gele plantjes? Als je dat op die manier weet te doen, creëer je een strakke uitstraling.

Met deze begroeiing kun je dus echt veel invloed uitoefenen op de uitstraling van jouw tuin. De hierboven genoemde voorbeelden slaan eigenlijk volledig op twee mogelijke stijlen: een landelijke stijl en een moderne stijl. Een moderne stijl kenmerkt zich vooral door strakke vormen en patronen; daar passen de plantjes netjes in rijen perfect bij. Gaat jouw voorkeur echter uit naar de landelijke stijl? Dan kun je de planten dwars door elkaar heen zetten. Juist het avontuurlijke, het natuurlijke en het verwilderde effect creëer je daarmee.

Qua planten hebben wij wel nog één belangrijke tip voor je; pas op met de hoeveelheid kleuren. De ervaring leert dat je qua kleuren namelijk door kunt slaan. Als je teveel kleuren in jouw tuin creëert, wordt de tuin eigenlijk iets té onrustig. Bovendien weet je niet zo goed waar je naar moet kijken, als je jouw tuin binnenkomt. De verschillende kleuren vragen immers allemaal direct aandacht van je.

Tip 2: breng een mooie border in jouw tuin aan

Hierboven heb je al kunnen lezen dat het aan te raden is om de nodige planten in jouw tuin aan te brengen. Met de planten creëer je immers een gezellige en kleurrijke sfeer. Een gezellige en kleurrijke sfeer waar je jarenlang van kunt genieten. Voordat het zover is, moet je wel goed nadenken over de plaatsing van de planten.

Op dat gebied kunnen wij je één ding aanraden: kijk eens goed naar het creëren van een mooie border in jouw tuin. Door een mooie border in jouw tuin te creëren, weet je namelijk een hele gave uitstraling te verkrijgen. Dit is enerzijds aan de border zelf te danken, maar anderzijds ook aan de vulling van de border. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om allerlei kleurrijke plantjes en bloemetjes in de border te plaatsen.

Hoe je deze border gaat maken? Daar heb je meerdere mogelijkheden voor. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een compleet grijze border, een compleet zwarte border óf een kleurrijke border. Dat laatste is uiteraard aan te raden in een kleurrijke tuin. Nadat je de border gecreëerd hebt, kun je deze op de gewenste manier met plantjes gaan vullen.

Ook hierbij moet je weer goed met de kleuren rekening houden. Ga je de border met allerlei gekleurde plantjes vol zetten? Of kies je bewust voor slechts één, twee of drie kleurtjes? Dat laatste geniet onze voorkeur, aangezien je daarmee voorkomt dat de border té druk gaat ogen.

Tip 3: kies voor kleurrijke meubelen in de tuin

Als je jouw tuin volledig naar wens in wilt gaan richten, is het advies om voor perfecte meubelen te kiezen. Wat voor in jouw tuin de perfecte meubelen zijn, is uiteraard afhankelijk van de stijl van jouw tuin. In een kleurrijke tuin is het in ieder geval aan te raden om voor kleurrijke tuinmeubelen te gaan.

Wat in dit geval kleurrijke tuinmeubelen zijn? Nou, dat zijn dus géén tuinmeubelen die in een saaie zwarte of grijze kleur uitgevoerd zijn. Nee, je kunt in een kleurrijke tuin het beste kiezen voor meubelen met een lekker opvallende kleur. Denk hierbij aan blauw, aan rood of aan oranje. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of het is mogelijk; je hebt de keus uit vrij veel soorten gekleurde meubelen.

Overigens hoeven niet alleen de meubelen een opvallende kleur te hebben. Nee, het is ook ideaal als de bijbehorende tuinkussens ook een opvallende kleur hebben. Bijvoorbeeld oranje tuinkussens spreken in ieder geval veel meer dan saaie grijze kussens. Probeer daarom écht altijd te kiezen voor kussens met een opvallende kleur; dat past perfect in een kleurrijke tuin.

Op dit vlak kunnen wij je van nóg een handige tip voorzien: kijk eens naar houten tuinmeubelen. Hoezo specifiek houten tuinmeubelen? Omdat hout een belangrijk voordeel met zich mee brengt: je kunt dit materiaal makkelijk naar wens bewerken. Zo ben je bijvoorbeeld in staat om het hout in elke gewenste kleur te schilderen. Heb je bijvoorbeeld voor houten tuinstoelen gekozen? Dan kun je deze bijvoorbeeld in het blauw, in het paars of zelfs in het roze schilderen. Niemand die je hierbij tegen kan houden; je kunt je gewoonweg helemaal uit gaan leven!

Ook hierbij geldt weer het volgende: probeer de kleuren enigszins in toom te houden. Je kunt uit echt heel veel kleuren qua meubelen kiezen, maar probeer dit enigszins beperkt te houden. Je kunt prima voor één of twee kleuren kiezen, maar probeer te voorkomen dat je een waar circus in jouw tuin creëert. Hoe dan ook; je kunt veel kanten op wat betreft de tuinmeubelen!

Tip 4: kies altijd voor een grasmat in de tuin

Zit je nog te twijfelen over het wel of niet aanleggen van een grasmat? Wij raden je aan om áltijd voor een grasmat te kiezen. Ongeacht hoe groot jouw tuin is, wat de ligging van jouw tuin is of voor welke stijl je in jouw tuin bent gegaan. Volgens ons doe je er hoe dan ook verstandig aan om altijd voor een grasmat te kiezen.

Waarom? Nou, de redenen daarvoor zijn divers. Eén van de redenen is in ieder geval dat je een vrolijke sfeer in jouw tuin weet te creëren. Dit is uiteraard te danken aan de groene kleur van het gras. Als je naar deze kleur kijkt, word je eigenlijk direct vrolijk. Dat is zeker het geval als ook de rest van de tuin volledig naar jouw wens is.

Tevens is het een feit dat je met een gazon een fraai contrast in jouw tuin kunt creëren. Zo kun je bijvoorbeeld rondom het gazon fraaie tegels leggen; de tegels en het gazon vormen in dat geval een fraai geheel. Maar, je kunt hierbij dus ook bewust voor een contrast zorgen. Met dank aan een gazon kun je hoe dan ook de tuin volledig naar wens gaan maken.

Ook is het onwijs belangrijk voor het ecologische systeem om een grasmat in jouw tuin aan te leggen. Binnen dit systeem spelen insecten namelijk een grote rol; als jij voor een gazon in jouw tuin kiest, weet je insecten een fijne thuishaven aan te bieden. Een fijne thuishaven waar de insecten veel, heel veel tijd door kunnen brengen. Dit is niet alleen gezellig, maar is dus ook goed voor het behoud van ons ecologische systeem.

Overigens kun je uit twee soorten gras kiezen: voor echt gras of voor kunstgras. Als je voor echt gras kiest, krijg je met het nodige onderhoud te maken. Daar is in onze ogen echter niks mis mee: het is leuk om een grasmat te onderhouden, terwijl je hier ook een voldaan gevoel van krijgt. Je ziet immers dat het gras fraai en lekker groen blijft.

Wil je het liefste geen omkijken naar jouw grasmat hebben? Dan kun je beter voor kunstgras kiezen. Een absoluut voordeel van kunstgras is dat dit gras helemaal geen onderhoud nodig heeft. Je hoeft het gras niet te bemesten, niet te maaien en je hoeft ook niet de kantjes bij te knippen. Bijkomend voordeel: je kunt kunstgras nu ook in andere kleuren kopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kunstgras in het blauw of in het rood aan te schaffen. Dáármee weet je echt veel kleuren in jouw tuin te creëren. Pas wel op dat je ook op dit gebied niet al te ver doorslaat; je kunt immers ook van jouw tuin een volledig circus gaan maken, maar dat wil je waarschijnlijk liever niet.

Tip 5: kies voor de juiste tegels in jouw tuin

Is het jouw grote wens om een kleurrijke tuin te creëren? Als je de hierboven genoemde tips opvolgt, ben je al een heel eind op weg om een kleurrijke tuin te creëren. Iets wat in geen enkele tuin mag/kan ontbreken, zijn de juiste tegels. Wat zijn nou de juiste tegels voor in een kleurrijke tuin? Daar vertellen we je hieronder graag iets meer over!

Volgens ons moeten tegels in een kleurrijke tuin altijd een opvallende kleur hebben. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan oranje, aan rood of aan een witte tint. Door voor een dergelijke kleur te kiezen, weet je direct de nodige kleur aan jouw tuin toe te voegen. Bovendien is het een feit dat dergelijke kleuren een prachtige uitstraling met zich mee brengen; ook niet geheel onbelangrijk.

Hierbij is het ook interessant om in jouw tuin met meerdere kleuren te werken. Zo kun je bijvoorbeeld de oranje tegels combineren met bijvoorbeeld zwarte of grijze tegels. Het klopt dat grijze of zwarte tegels eigenlijk niet in een kleurrijke tuin thuishoren, maar je kunt hier wél een fraai contrast mee creëren. Bij dit contrast ligt de meeste aandacht op de gekleurde tegels, waardoor je alsnog een kleurrijke uitstraling weet te creëren.

Weet je wat ook mooi in elke tuin is? Om te variëren met de grootte van de tegels. Op het terras kun je bijvoorbeeld hele grote tegels neerleggen, terwijl je op de looppaden voor kleinere tegels kiest. Op díe manier weet je in ieder geval echt een fraai contrast in jouw tuin te creëren. Het is nu de taak aan jou om te bepalen naar welke kleur(en) tegels jouw voorkeur uit gaat. Je kunt in ieder geval uit meer dan voldoende soorten tegels kiezen!

Tip 6: kies voor kleurrijke accessoires

Eerder in dit artikel gaven wij je al aan om voor kleurrijke meubelen te kiezen. In het verlengde daarvan raden wij je ook aan om voor kleurrijke accessoires te kiezen. Met de kleurrijke accessoires weet je nét de finishing touch aan de kleurrijke uitstraling van jouw tuin te geven.

Aan welke kleurrijke accessoires je kunt denken? Nou, denk bijvoorbeeld maar eens aan een bijzettafeltje. Als je een bijzettafeltje in jouw tuin wilt hebben, is het advies om een goede vergelijking te maken. Het aanbod van de bijzettafeltjes is namelijk ongekend divers. Mocht je een kleurrijke tuin willen creëren, kies je daarbij het beste voor een gekleurd bijzettafeltje. Daarmee weet je in ieder geval direct de nodige kleur aan het terras toe te voegen.

Ook op het gebied van bijvoorbeeld terrasverwarmers, kleden, tuinkussens en verlichting kun je heel veel kanten op. Wat betreft de verlichting is het wel zaak om op te passen. Je kunt namelijk kiezen voor allerlei soorten lampjes, maar daarmee wordt jouw tuin mogelijk net een kermis. Probeer dit daarom enigszins met beleid te doen, zodat jouw tuin in ieder geval zijn fraaie uitstraling blijft behouden.

Overigens raden wij je sowieso aan om altijd voor accessoires te kiezen. In onze ogen brengen accessoires namelijk twee voordelen met zich mee: allereerst hebben de accessoires zelf een belangrijke functie. Zo dient een terrasverwarmer voor het verhogen van de temperatuur in jouw tuin en een bijzettafeltje voor het creëren van extra plek voor het neerzetten van jouw glas drinken. Daarnaast hebben de accessoires ook een belangrijke invloed op de uitstraling van een tuin. Dat blijkt onder meer duidelijk bij een bijzettafeltje; kijk ons aanbod maar eens en bekijk de verschillende uitstralingen van de bijzettafeltjes.

Tip 7: kies voor een kleurrijke tuinafscheiding

Wil jij graag van de nodige privacy in jouw tuin kunnen genieten? Wil je bijvoorbeeld dat jouw achter- of zijdelingse buren niet zomaar jouw tuin in kunnen kijken? Dan is het advies om te kiezen voor de juiste tuinafscheiding. Wat de juiste tuinafscheiding is, hangt van meerdere factoren af.

Voor in een kleurrijke tuin kunnen wij in ieder geval het volgende aanraden: kies altijd voor een kleurrijke tuinafscheiding. Op dat gebied heb je eigenlijk twee keuzes: je kunt voor een natuurlijke tuinafscheiding gaan of je kunt voor een gekleurde schutting gaan.

Een natuurlijke tuinafscheiding is uiteraard ideaal. Je creëert hiermee direct de nodige kleur in jouw tuin, terwijl de afscheiding ook echt voor de gewenste privacy zorgt. Tevens is het leuk om de afscheiding netjes bij te houden; door de haag bijvoorbeeld netjes te snoeien, weet je jouw tuin zijn strakke uitstraling te behouden.

Heb je echter geen zin om de tuinafscheiding te onderhouden? Dat is ook goed voor te stellen. In dat geval kun je wellicht beter voor een schutting kiezen; het leuke hierbij is dat je de schutting in allerlei kleuren uit kunt voeren. Wil je bijvoorbeeld een oranje schutting hebben? Geen probleem. Wil je de schutting in een fel bruine kleur hebben? Ook dat is geen probleem. Als je voor een houten schutting kiest, kun je de kleur bovendien altijd naar wens aanpassen. Op die manier voeg je nóg meer kleur aan jouw tuin toe.

In de laatste jaren zien we overigens een nieuwe trend: een beton-hout schutting. In dat geval is het onderste gedeelte van beton of hout vervaardigd, terwijl het bovenste gedeelte van hout vervaardigd is. Volgens ons is dit echt een prachtige combinatie, zeker omdat de schutting in dat geval meerdere kleuren heeft. Perfect voor in een kleurrijke tuin dus!

Tip 8: kies voor een gekleurd tuinhuisje of overkapping

Weet je wat ook een trend van de afgelopen jaren is? Een tuinhuisje of een overkapping in de tuin. Sterker nog: meer en meer huishoudens kiezen voor een combinatie van beide. Dat betekent dat ze een tuinhuisje in de tuin neerzetten met aangrenzend een overkapping. In dat geval geniet je echt van de nodige voordelen.

Bijkomend voordeel: je kunt het tuinhuisje of de overkapping in een fraaie kleur uit laten voeren. Door voor bijvoorbeeld een opvallende kleur te kiezen, weet je jouw tuin echt een kleurrijke uitstraling te geven. Daarbij kun je er ook nog voor kiezen om het tuinhuisje bijvoorbeeld in meerdere kleuren uit te voeren.

Ons advies is in ieder geval het volgende: kijk goed naar de vormgeving en de kleurstelling van het tuinhuisje. Tevens moet je goed kijken naar de plaatsing van het tuinhuisje in jouw tuin, de afmetingen en het materiaal. Qua materiaal kunnen wij je het volgende aanraden: ga altijd voor hout. Waarom? Omdat je hout naar eigen wens kunt bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld na een paar jaar het tuinhuisje in een andere kleur schilderen. Dát komt de uitstraling van jouw kleurrijke tuin alleen maar ten goede!

Tip 9: kies voor gekleurde zonwering in jouw tuin

Tevens willen wij je aanraden om goed naar de zonwering in jouw tuin te kijken. Met de juiste zonwering weet je het zowel in jouw tuin als in jouw tuin aangenaam te maken. Maar, wat is in een kleurrijke tuin nou de ‘juiste’ zonwering? Volgens ons is het in dat geval vooral aan te raden om voor een gekleurde zonwering te kiezen.

Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een zonnescherm? Zorg er dan voor dat je een gekleurd zonnescherm aanschaft. Zo is een rood, een blauw of een oranje zonnescherm een prima idee voor in een kleurrijke tuin. Iets waar je ook prima voor kunt kiezen, is zonwering met een leuk patroon. Dankzij het leuke patroon weet je immers ook de nodige kleur aan jouw tuin toe te voegen.

Slotwoord

Zou jij dolgraag een kleurrijke tuin willen hebben? En wil je in deze tuin veel tijd door gaan brengen? Dan adviseren wij je graag om bovenstaande tips op te volgen. Aan de hand van deze tips kun je echt een geweldige gekleurde tuin inrichten. Een tuin waarin je van veel gezelligheid en sfeer geniet.

Ben je voor in jouw tuin nog op zoek naar nieuwe meubelen of accessoires? Check dan zeker even ons aanbod. In ons aanbod vind je namelijk de beste meubelen én de beste accessoires voor in jouw tuin. Zet je wensen op een rijtje, check ons aanbod en schaf direct de beste tuinmeubelen en accessoires aan. Je bent overigens ook van harte welkom in onze showroom in Numansdorp!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Tuin